El CDICV i la ADCV reafirmen la seua aliança i impulsaran accions conjuntes

23/11/22
El CDICV i la ADCV reafirmen la seua aliança i impulsaran accions conjuntes

Hem formalitzat l’aliança que ja manteníem des de fa anys amb el Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV), amb un acord de col·laboració.

El president de la ADCV, Ángel Martínez, i el degà del CDICV, Pepe Cosín, han signat un conveni que entra en vigor aquest mes de novembre.

Entre les primeres accions acordades es troben, a més de la implantació d’una quota recíproca dirigida a professionals que pertanguen a totes dues entitats, dur a terme accions comunes per a augmentar les activitats de disseny de la Comunitat Valenciana, major suport en la comunicació i col·laborar en anomenades a projecte.

La unió té com a objectius el foment de l'associacionisme, la generació de valor i sinergies entre professionals del disseny, i la promoció i defensa de la professió

Després de l’acte de la signatura, Pepe Cosín ha afirmat: “Aquest acord entre ADCV i CDICV és un fet natural i conseqüent després d’una llarga trajectòria en la qual totes dues entitats hem compartit associats i caminat junts amb l’objectiu de difondre el treball dels professionals del disseny. A partir d’ara continuarem creant noves iniciatives beneficioses per als dissenyadors de la Comunitat Valenciana.”

Per part seua, Ángel Martínez ha indicat que “Després de molts anys treballant en comú per i per al sector professional del disseny i després d’haver contribuït a aconseguir fites com la capitalitat mundial del disseny de València ha arribat un gran dia. Aqueix en el qual totes dues entitats signem un acord de col·laboració per a reafirmar una mirada conjunta al futur i continuar compartint fins entorn del disseny i els seus professionals”.