Aliança de ADCV i APIV per a bonificar l’adhesió a totes dues associacions

14/09/21
Aliança de ADCV i APIV per a bonificar l’adhesió a totes dues associacions

L’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i la Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) bonificaran, amb un descompte d’entorn del 15% de les seues respectives quotes anuals, a professionals del disseny i la il·lustració que formalitzen la seua alta en totes dues entitats. D’aquesta manera, ADCV i APIV fan un pas més en la seua relació de col·laboració fomentant, al mateix temps, l’associacionisme professional. En el marc d’aquesta aliança, es contemplen altres accions per a generar valor i sinergies entre els seus professionals i empreses adherides.

“Es tracta d’una fórmula innovadora l’objectiu de la qual és no sols facilitar, des d’un punt de vista econòmic, l’adhesió de professionals amb interés a formar part de totes dues associacions, sinó sumar forces i recursos per a la indústria creativa. L’acord serà avantatjós per a l’execució d’accions que els aportaran beneficis en termes d’accés a serveis, promoció, networking i altres àrees”, destaca María Navarro, gerent de ADCV.

Per part seua, Manuel Garrido, gerent de APIV, subratlla que aquesta fórmula de col·laboració “no sols beneficiarà als i les professionals amb un perfil interdisciplinari, sinó que, també, obrirà noves oportunitats de connexió, suport i informació compartida, que, sens dubte, seran positives per a les i els integrants de totes dues associacions, en un context complex econòmica i socialment”.

La ADCV i la APIV han desenvolupat diferents línies de col·laboració en les últimes tres dècades, destacant, especialment, el treball de tots dos col·lectius per la divulgació i implantació de les bones pràctiques en la contractació de disseny i il·lustració.