Valencia Disseny Week

Valencia Disseny Week

Des de 2009, l’ADCV organitza anualment la València Disseny Week #VDW per a difondre i promoure el disseny valencià i acostar-lo a la societat. L’ADCV agrupa sota aquestes tres sigles les diferents activitats relacionades amb el disseny que s’esdevé a València durant la mateixa setmana que se celebra Feria Hábitat. D’aquesta manera, es fa una crida al sector creatiu per fer visible el seu potencial i divulgar les seues aportacions a l’àmbit empresarial i cultural.

DRAG

Durant la setmana del disseny, l’ADCV promou activitats pròpies i alhora ofereix la marca VDW per acollir els nombrosos actes que s’organitzen a la ciutat: exposicions, premis, presentacions, inauguracions, conferències, tallers… Un conjunt d’activitats que posiciona el disseny valencià com a referent internacional i evidencia el seu paper per a millorar la qualitat de vida de les persones, augmentar la productivitat empresarial i assegurar un futur sostenible.

El disseny valencià es posiciona en aquesta cita anual com a referent internacional en el sector.

Des de professionals i estudis de disseny fins a estudiants o escoles, passant per empreses i organitzacions; tots i totes hi participen activament en aquest certamen creatiu. Els actes s’orienten al públic general, sempre amb caràcter obert i integrador, amb la finalitat de promoure el disseny valencià com a motor de la innovació empresarial, cultural i social.

La València Disseny Week trau el disseny al carrer, en reivindica la quotidianitat i visibilitza el talent i la creativitat existents.

Altres projectes destacats