Premis ADCV

Premis ADCV

L’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana concedeix cada dos anys aquests guardons al millor disseny. Els Premis SDCV donen valor i destaquen el disseny com a protagonista principal de la innovació empresarial, social i cultural. D’una banda, en el desenvolupament empresarial, en què el disseny és una eina eficaç que augmenta la competitivitat de les empreses. També en la innovació social, en què per mitjà del disseny es conceben productes i serveis que milloren la qualitat de vida de les persones. En tercer lloc, el disseny vinculat a la cultura és clau com a element generador d’identitats i com a motor de l’economia creativa.

Els Premis ADCV tenen per objectiu principal distingir l’excel·lència dels projectes de disseny elaborats a la Comunitat Valenciana.

DRAG

Aquests guardons s’estableixen com un esdeveniment de referència dins del panorama de les indústries creatives de la regió valenciana, avalats per la seua trajectòria de 10 anys. A més de reconéixer els millors projectes de disseny gràfic, industrial, espais o nous mitjans, elaborats per dissenyadors i dissenyadores, estudiants, estudis o equips de disseny d’empreses de la Comunitat Valenciana, l’ADCV atorga tres premis honorífics en les categories especial: Premi ADCV Entitats, Premi ADCV Innovació i Premi ADCV a la Trajectòria Professional.

Altres projectes destacats