Nova acció de connexió. Exclusiva per a sòcies i socis!

20/05/21
Nova acció de connexió. Exclusiva per a sòcies i socis!

Possibilitar l’intercanvi d’experiències, la connexió i l’aprenentatge entre creatius, amb la finalitat de mantindre cohesionat el sector del disseny en la Comunitat Valenciana, és un dels punts clau del decàleg de la nostra associació. És aqueixa interacció, aqueixa comunicació en totes les direccions, la que dóna sentit a una organització com la nostra. I, encara que en els últims mesos hem viscut circumstàncies excepcionals, que ens han obligat a redissenyar canals i processos, creiem que aquesta necessitat de relació, de connexió, té ara, si cap, més sentit que mai.

Perquè, malgrat la distància obligada, volem donar sentit al que significa ser part d’un col·lectiu. Perquè trobem a faltar compartir espais físics, però podem compartir moments i experiències. Perquè sempre som ací i sabem que eres ací, però podem activar moltes connexions.

És temps d’escoltar-nos, retrobar-nos (o presentar-nos), participar i reunir-nos. Crear vincle. Sabem que junts i juntes podem fer coses increïbles. Per tot això, posem en marxa <link>

L’últim dimarts de cada mes, tindrem una cita digital per a aprofundir en un tema relacionat amb el nostre col·lectiu i amb la nostra associació. Inaugurem aquesta acció el 25 de maig, a les 18.30 hores, a través de Zoom.

"Aquestes sessions de participació i co-creació permetran obrir noves línies de treball i projectes per a construir, conjuntament, un futur eficient, competitiu i sostenible per al sector"

Tenim alguns temes ja en ment per a les trobades, però seria molt enriquidor conéixer les teues inquietuds i rebre les teues propostes. I per a animar a l’arrancada, la primera sessió de <link>  des titula ‘Pregunta’.

  • Tens dubtes sobre el funcionament de la ADCV? Pregunta.
  • Vols conéixer millor els projectes que tenim en marxa? Pregunta.
  • T’interessa saber el posicionament de la ADCV en temes professionals? Pregunta.
  • Estàs aprofitant tot el potencial que t’ofereix ser part de l’associació? Pregunta.

Aquestes sessions de participació i co-creació, obertes a socis i sòcies, ens permetran no sols que coneguem i aprofitem millor les oportunitats i sinergies que ens ofereix ser part del col·lectiu de professionals de ADCV, sinó definir noves línies de treball i projectes per a construir, conjuntament, un futur eficient, competitiu i sostenible per al sector.

T’esperem!!

"Perquè, malgrat la distància obligada, volem donar sentit al que significa ser part d'un col·lectiu"

Agraïm a Democràcia Estudio el disseny de la marca i les creativitats de <link>