Ens sumem al iF Design Marathon!! Cita amb ‘Altavoz’ el 14/10

11/10/22
Ens sumem al iF Design Marathon!! Cita amb ‘Altavoz’ el 14/10

L’esdeveniment internacional de disseny, que agrupa accions en onze països dels quatre continents durant 22 dies, fa escala a València de la mà de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana. El programa oficial de la marató iF inclou una edició especial de les nostres trobades ‘Altavoz’, en la qual intervindrà una vintena d’estudis de la Comunitat Valenciana que exposen alguna de les seues obres en la mostra ‘FSWD-Identidad y territorio’, de la Red Española de Asociaciones de Diseño (READ).

Aquesta sessió de ‘Altavoz’ tindrà lloc el divendres 14 d’octubre, a les 18:30h, al Palau de les Comunicacions de la Generalitat Valenciana. Està obert a totes les persones interessades (prèvia confirmació d’assistència per email a info@adcv.com). Participaran, entre altres, Monnou Studio; Creatias Estudio; Kike Correcher; Lavernia&Cienfuegos; Meteorito; Locandia Estudio; Alegre Design; Culdesac+Closca; Odosdesign; Héctor Serrano, Raky Martínez i Alberto Martínez; Made Studio; Joanrojeski Estudi Creatiu; Jorge Herrera Studio; Sandra Figuerola, i Yonoh Studio.

‘Altavoz’ és un format de presentacions creat per la ADCV per a mostrar projectes de disseny d’una forma ràpida i vibrant, amb un temps màxim de tres minuts per intervenció, a manera de pitch.

Estan previstes dues sessions de ‘Altavoz’ a l’octubre, que posaran especial focus en el disseny de la Comunitat Valenciana amb projecció internacional i serviran com a introducció a l’arribada a València de l’exposició itinerant del projecte From Spain With Design, ‘FSWD-Identidad y Territorio’.

Hi haurà dues sessions de ‘Altavoz’ a l'octubre, amb focus en el disseny valencià amb projecció internacional, vinculades a l'arribada a València de l'exposició 'FSWD-Identidad y Territorio'

La segona trobada de  ‘Altavoz’ coincidirà amb la inauguració de l’exposició, el 27 d’octubre. Aquesta mostra compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i podrà visitar-se al Palau de les Comunicacions fins a febrer de 2023.

Difusió internacional

El programa oficial del iF Design Marathon arranca el 5 d’octubre a Berlín i es tanca el dia 27, en Chengdu (la Xina). Inclou presentacions, xarrades i taules redones, tallers i altres formats, proposats i organitzats per 17 organitzacions de tot el món. Les diferents activitats podran seguir-se en streaming.

“L’enfocament i abast del iF Marathon enllaça directament amb l’objectiu del projecte From Spain With Design: posar en valor la qualitat i potencial del disseny espanyol fora de les nostres fronteres i contribuir a la internacionalització del nostre talent i les nostres empreses. Amb les sessions de ‘Altavoz’, sumem en aquest objectiu, donant visibilitat mundial a professionals i estudis a través dels seus projectes”, subratlla Ángel Martínez, president de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana i membre del grup de treball de FSWD de READ.

La mostra ‘FSWD-Identidad y Territorio’ reuneix projectes de disseny que destaquen per la seua qualitat, per la seua gran projecció de mercat, per ser un model de sinergia entre professionals del disseny i empreses, per donar respostes coherents i per aportar valor. Està comissariada i coordinada per Uqui Permui (DAG), Ángel Martínez (ADCV), Gloria Escribano (DIMAD) i Juan Lázaro (Cuenca Diseño) i s’ha realitzat gràcies a la col·laboració de les dotze associacions unides en READ.