27 d’abril: Presentem l’Observatori Sobre l’Impacte del Disseny

30/03/22
27 d’abril: Presentem l’Observatori Sobre l’Impacte del Disseny

Des de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) fem un pas més en la línia estratègica de treball centrada en la investigació de l’ús del disseny en les empreses i l’efecte que aquest té en la societat i en factors com la innovació i la productivitat, que hem desenvolupat durant quatre anys amb suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

A partir del coneixement i experiència generats en aquest temps, volem consolidar aquesta línia de treball per a continuar impulsant la competitivitat de la indústria i del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana i l’augment del benestar de la societat a través del disseny.

I el fem a través d’un nou mitjà: l’Observatori sobre l’Impacte del Disseny. OID!

Aquesta iniciativa de la ADCV naix amb l’objectiu estratègic de ser un espai referent per a impulsar la innovació basada en disseny, en la seua accepció més àmplia. Per això, es concep com un espai obert a tota la societat i al sector empresarial, atés que el concepte “impacte del disseny” s’assumeix des del OID! en tots els seus vessants: econòmica, social, cultural, mediambiental i, en general, en tot el relatiu amb la millora del benestar de les persones.

Jornada pública de presentació

El dimecres 27 d’abril presentarem l’Observatori Sobre l’Impacte del Disseny en una sessió en la qual entrarem, amb major profunditat, en els seus objectius, línies de treball i formes de participació. A més, es presentarà el primer contingut del OID!.

L’esdeveniment tindrà lloc a les 10.30 hores, en el centre d’innovació Las Naves (C/Joan Verdeguer, nº16 de València), amb una duració estimada d’una hora.

Programa:

  • Presentació de l’Observatori sobre l’Impacte del Disseny: Angel Martínez i Yolanda Herráiz, president i vicepresidenta de la ADCV, acompanyats per Andrés García Reche, vicepresident executiu de la Agència Valenciana de la Innovació (AVI).
  • Entrevistes conduïdes per María Navarro, gerent de ADCV:
    • Ricardo Fibla, empresari, consultor i formador, i Alicia García, experta en comunicació i estructures informatives.
    • Mónica Cantó, professora de Màrqueting de l’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD) de València, i Kike Correcher, dissenyador gràfic i consultor.
    • Xavier Giner, professor de EASD València i codirector del Arxiu Valencià del Disseny, i Vicente Blasco, dissenyador industrial i gestor de disseny.

L’esdeveniment és presencial i ens encantaria que ens acompanyares. Si vols participar, escriu, per favor, un email -indicant el teu nom, empresa i dades de contacte- a info@adcv.com.

T’esperem!!