El llibre ‘Premis ADCV 2022’ es presenta l’1 de juliol en Las Naves

23/06/22
El llibre ‘Premis ADCV 2022’ es presenta l’1 de juliol en Las Naves

El divendres 1 de juliol, a les 19 hores, presentem el llibre ‘Premis ADCV 2022’, al pati del centre d’innovació Las Naves. Ho farem en un ambient festiu, compartint música, bon vi de la D.O. Utiel-Requena i conversa, en una trobada oberta a totes les persones interessades.

La publicació recull els 263 dissenys finalistes en la VI edició de Premis de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, tots ells creats o difosos en la Comunitat Valenciana en els últims tres anys. Es destaquen, d’entre ells, els 64 premiats, reconeguts d’entre les 550 candidatures inscrites per la seua excel·lència, qualitat, innovació i generació d’impactes positius en les persones i en el seu entorn.

Els dissenys guardonats estan recollits, també, en la mostra 'Premis ADCV 2022' que pot visitar-se fins al pròxim 23 de setembre a la sala d'exposicions del centre d'innovació

En total, s’han concedit premis Or i Plata en 27 categories: 30 ‘ors’ -quinze en disciplines de disseny gràfic i digital; dotze en producte, i tres en espais- i 26 ‘plates’ -catorze en disseny gràfic i digital; huit en producte, i quatre en espais-. El palmarés es completa amb els huit Premis Impacte Positiu: dos en categories de disseny gràfic; una en disseny d’espais, i cinc en producte.

Així mateix, el llibre ‘Premis ADCV 2022’ destaca la trajectòria dels tres Premis Honorífics, atorgats per votació oberta a la totalitat de professionals, estudis i empreses integrants de la ADCV: Paco Bascuñán Rams -a títol pòstum-, en la categoria de ‘Trajectòria Professional’, el Centre del Carme Cultura Contemporània, en la de ‘Entitats’, i l’empresa de mobiliari Actiu, en ‘Innovació’.

Els treballs de disseny finalistes i premiats, així com els honorífics, estan, també, recollits en la web oficial.

I els guardonats poden conéixer-se en l’exposició ‘Premis ADCV 2022’ / ‘ADCV Design Awards’, coorganitzada per Las Naves, en la seu de les quals pot visitar-se fins al pròxim 23 de setembre.

La presentació del llibre ‘Premis ADCV’ s’ha organitzat al costat de Las Naves, amb el suport de la Generalitat Valenciana, Diputació de València, Ajuntament de València, World Design Capital València 2022 i la col·laboració de la D.O. Utiel-Requena.