Els Premis ADCV 2024 ja tenen finalistes!!

19/04/24
Els Premis ADCV 2024 ja tenen finalistes!!

Si el disseny és capaç de donar forma al nostre futur, és el moment de preguntar-nos quin disseny ens farà arribar al futur que volem. És el moment de plantejar preguntes, de reptar el que s’estableix, d’imaginar com volem viure, de crear un espai obert a possibilitats infinites. La creativitat és el motor que impulsa la innovació i la transformació, el germen que qüestiona el que s’estableix, amplia el nostre límits, visualitza futurs inspiradors. El disseny és la manera de donar forma a totes eixes possibilitats. Preguntem-nos quin futur volem i quin disseny ens portarà a ell.

 • Els treballs finalistes de la VII edició dels Premis ADCV són exemple d’eixa creativitat i de les infinites possibilitats que brinda el disseny.

  En total, 236 treballs de disseny realitzats per professionals, estudis, equips d’empreses i estudiants de la Comunitat Valenciana entre l’1 de gener de 2022 i el 31 de desembre de 2023 opten a fer-se amb els Premis ADCV 2024. Els finalistes han sigut valorats i seleccionats per un jurat independent, integrat per dissenyadors i dissenyadores de prestigi, d’entre els 476 inscrits en la VII edició dels nostres guardons al millor disseny valencià.

  Les i els integrants del jurat de la VII edició dels nostres guardons han destacat la gran diversitat i qualitat dels treballs. Dels 236 finalistes, 130 corresponen a les disciplines integrades en les categories de disseny ‘Gràfic i digital’; 69, a ‘Producte’, 31, a ‘Espais’, i 6 a ‘Altres àrees del disseny’. Pots conéixer tots, en la web oficial dels Premis ADCV.

  Finalistes Premis ADCV 2024 ‘Disseny gràfic i digital’
  Finalistes Premis ADCV 2024 ‘Disseny de Producte’
  Finalistes Premis ADCV 2024 ‘Disseny d’Espais’
  Finalistes Premis ADCV 2024 ‘Altres Àrees del Disseny’

En cadascuna de les 37 categories, s’opta a premis ‘Or’ i ‘Plata’. A més, s’atorgaran, per segona edició, els ‘Premi Impacte Positiu’, als projectes que contribuïsquen, de manera especialment destacable, a la millora de la societat i l’entorn.

A aquests premis, s’uneixen els guardons honorífics, que voten les i els professionals, estudis i empreses integrants de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), entre categories: ‘Trajectòria Professional’, ‘Entitats’ i ‘Innovació’.

Totes les peces finalistes dels Premis ADCV 2024 seran exposades en la web oficial i recollides, al costat de les premiades, en una publicació impresa, que es llançarà en la cerimònia de lliurament dels guardons als premiats, que l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana celebrarà el mes de juny.