Presentem la nova Junta Directiva encapçalada per la dissenyadora Yolanda Herráiz

24/02/23
Presentem la nova Junta Directiva encapçalada per la dissenyadora Yolanda Herráiz

A l’ADCV comencem una nova etapa amb el nomenament de Yolanda Herráiz com a presidenta. La dissenyadora recull així el testimoni d’Ángel Martínez, qui ha estat al capdavant de l’associació durant els últims quatre anys.

Yolanda Herráiz ha ostentat el càrrec de vicepresidenta de la ADCV des de 2019. Després de l’Assemblea General celebrada aquest divendres 24 de febrer, Herráiz assumeix el nou càrrec que la posiciona com la segona dona presidenta de l’agrupació professional. Li acompanyen en la legislatura Ramón Arnau com a vicepresident, Juanma Gallego com a secretari i Vicente Gallega com a tresorer. La Junta Directiva es completa amb els càrrecs de vocals de Sabina Alcaraz, Marcelo Alegre, Kumi Furió, Carmina Ibáñez, Melani Lleonart, César Martínez, Rosana Monrós, Juliane Petri, Lorena Sayavera, Javier Tortosa i Ana V. Francés.

“La ADCV compta amb una Junta Directiva completa, amb diversitat de perfils que ajudaran la diversificació d'àrees a treballar. Volem fomentar la facultat de representació dels seus membres en qualsevol àmbit, tant de la pròpia Associació com dels projectes que es desenvolupen”, afirma Herráiz.

Yolanda Herráiz compta amb una llarga trajectòria com a professional del disseny i com a sòcia de la pròpia ADCV, a la qual pertany des del 2004, a més de ser actualment membre del Consell de Disseny, òrgan consultiu sobre disseny del Ajuntament de València. En 2005 fonga el seu propi estudi Yolanda P. Herráiz, S.L. centrat en projectes de disseny en les disciplines de disseny d’interiors, de producte i arquitectura efímera. L’estudi desenvolupa propostes per a clients relacionades amb experiències que beneficien la creació de projectes amb gran respecte per la sostenibilitat, el mínim impacte per a l’entitat que els aborda i que possibiliten una implementació al mercat àgil i amable.

Des de l’associació consolidarem els eixos de treball que s’han desenvolupat en els últims anys centrats en la relació del disseny amb la sostenibilitat, la innovació, el mesurament del seu impacte i la divulgació i defensa de la professió.

La nova presidenta assegura: “En aquesta etapa volem reforçar la relació amb les nostres sòcies i socis. Res tindria sentit en aquesta associació sense la col·lectivitat. Proposarem dins de les nostres accions un consell de joves professionals del disseny que active noves facetes i visons en els projectes, tant dels que ja estan en marxa com dels nous que generarem”.

L’ADCV va ser creada en 1985 i està integrada per quasi 300 professionals del disseny de la Comunitat Valenciana. La nostra funció és defensar els interessos del sector, promocionar i promoure el disseny, així com crear relacions amb les empreses, el sector públic, la societat i altres professionals, reforçant la vinculació nacional i internacional amb el món del disseny