El disseny valencià triomfa en els IF Design Awards 2021

19/04/21
El disseny valencià triomfa en els IF Design Awards 2021

El disseny valencià ha brillat en l’edició de 2021 dels prestigiosos premis internacionals IF Design Awards, amb més d’una vintena de reconeixements per a treballs desenvolupats per professionals, estudis i empreses vinculades al disseny. D’ells, quinze guardons han recaigut en huit dissenyadors i signatures vinculats a l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV): Inma Bermúdez; Clausellstudio; Inclass; Santiago Sevillano Studio; Yonoh Studio; Arnau Reyna Studio; Gimeno Gràfic, i Odosdesign.

L’organització destaca el rècord de projectes presentats a aquesta edició, amb més de 10.000 candidatures, de països de tot el món. Els jurats van deliberar tres dies, per a decidir els premiats en les diferents categories: disseny de producte; de comunicació; d’envasos; arquitectura; arquitectura d’interiors; concepte professional; disseny de serveis; experiència d’usuari, i interfície d’usuari.

“En una època en la qual quasi tot és diferent, la qualitat del disseny d’aquestes entrades va ser gratament alta”, destaquen des de l’entitat.

Us presentem els treballs de dissenyadors i empreses membre de la ADCV premiats.

◼️ Inma Bermúdez ha sigut la dissenyadora valenciana més guardonada, amb quatre premis. El seu treball se centra, principalment, en el mobiliari, la il·luminació i els accessoris, i treballa per a empreses de tot el món.

Inma Bermúdez ha vist reconegudes les seues creacions:

 • LOU Collection, per a Calma Outdoor.
 • True thin line GEM, per Rado.
 • Punto Collection, per Sentat Design.
 • Musselblomma collection, per a la multinacional IKEA.
DRAG

◼️ Clausellstudio, especialitzat en l’assessorament en disseny industrial i desenvolupament de productes, creativitat conceptual, gestió de projectes i enginyeria, ha rebut dos premis, per als projectes concebuts per a la signatura de bany Sanycces:

 • Ture.
 • Bol TP.

◼️ Inclass es dedica, des de finals de la dècada dels 90, a la fabricació de mobiliari de disseny contemporani per a entorns de treball, espais públics i residències privades. Ha rebut dos guardons:

 • Sillón Dunas Lounge, concebut per Christophe Pillet Studio.
 • Sillón Arum, dissenyat per Archirivolto Design.

◼️ Santiago Sevillano Studio ofereix serveis que abasten tot el procés de disseny, des de la concepció del producte, a la consultoria estratègica i reposicionament de marca, passant per la direcció d’art, el disseny gràfic i la creació d’espais. Ha sigut reconegut per dos projectes:

 • Salinas, per a l’empresa Musola.
 • Kapoor, per Annud.

◼️ Yonoh Studio està especialitzat en disseny de productes. Les seues característiques són “la senzillesa i la funcionalitat”. També ha vist reconegudes dos de les seues creacions:

 • Canasta, per a l’empresa de mobiliari Musola.
 • Diagonal, desenvolupada per a l’empresa RS Barcelona Concept Store.

◼️ Arnau Reyna Studio ofereix disseny industrial, consultoria estratègica, branding, direcció creativa, direcció d’art, interiors i arquitectura efímera per a empreses. Ha elaborat el projecte Norman & Hala, per a la signatura de mobiliari Trébol, premiat en els IF Desing Awards.

◼️ Gimeno Gràfic té el seu origen en l’estudi de disseny gràfic que va fundar, en 1986, Pepe Gimeno, Premi Nacional de Disseny. En 2016, evoluciona a Gimeno Gràfic, incorporant com a socis a la resta de membres de l’equip. Ha sigut reconegut en els guardons per Roca Font Family, tipografia especial per a Roca Sanitario.
.

◼️ En el cas de Odosdesign, que es defineix a si mateixa com “una agència de disseny integral, especialitzada en disseny i comunicació de producte”, ha rebut un guardó, per a la seua creació Plec Wall, dissenyat per a Vertisol Internacional.