D-Tool representarà a Espanya en el projecte europeu Crafts Code

06/05/21
D-Tool representarà a Espanya en el projecte europeu Crafts Code

D-Tool, l’eina creada per la ADCV amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació, ha sigut seleccionada per a representar a Espanya en el projecte europeu Crafts Code. Tot un reconeixement per al nostre innovador projecte!

D-Tool, l’eina creada per la ADCV amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació, ha sigut seleccionada per a representar a Espanya en el projecte europeu Crafts Code. Tot un reconeixement per a aquest innovador projecte!

Es donarà a conéixer en el marc del “3r Seminari Interregional de Crafts Code” sota la temàtica Innovació i l’objectiu de la qual és compartir bones pràctiques que ajuden a renovar el sector de l’artesania mitjançant enfocaments i eines innovadores. Encara que D-Tool no se centra exclusivament a ajudar a millorar la productivitat i competitivitat de les empreses artesanes a través del disseny, sinó que el seu abast és genèric per a tots els sectors de l’economia.

Crafts Code pertany a el Programa de Cooperació Interreg Europe i a nivell nacional ho lidera Fundesarte. Aquesta organització ha seleccionat (a proposta del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana) l’eina D-Tool com a bona pràctica en innovació per a representar a Espanya en el projecte europeu.

La presentació de D-Tool es realitzarà el dilluns 10 de maig, de manera en línia i oberta, en el seminari organitzat pel Design & Crafts Council Ireland. Ací la informació i l’agenda de la jornada.

Amb posterioritat es pujarà la bona pràctica a la web del projecte.

I podria ser que, si és seleccionada per l’autoritat de gestió, s’incloguera en la Policy Learning Platform de la UE.

Ací més info sobre l’eina.