Veure documental Premsa
 
ESP
VAL
ENG
Compartir en Facebook
 
  linea   linea  
 
“Cuarto Creciente. 25 años de diseño en la Comunidad Valenciana” és un documental que ofereix una visió de l'evolució del disseny en València des de l'interior de la professió. La creació de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana -ADCV-, que ha marcat a totes les generacions de professionals durant aquests 25 anys, serveix com a punt d'inici d'una successió d'interessants reflexions en primera persona fetes per dissenyadors en actiu de totes les generacions, com Nacho Lavernia, Pepe Gimeno, Nacho Gómez-Trenor, Elisa Talens, Raúl Ferris, Víctor Arráez, David Ortiz, els integrants dels estudis CuldeSac i Nectar i completades por les visions del dissenyador i arquitecte català Juli Capella i el director de la revista Experimenta, Pierluigi Cattermole.

L'explosión de creativitat i alegria que marcaren els anys ’80, les experiències autodidactes dels que començaven a establir, sense

  saber-ho, les bases d'una professió apassionant, l'estandarització de les escoles i els nous reptes als que s'enfrenta el disseny són alguns dels temes exposats per aquests dissenyadors que, a través de la seua experiència ens ajuden a entendre millor el balanç, sens dubte positiu, que s'extrau de tots aquestos anys.

Cuarto Creciente és una producció de Menta promoguda per Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana amb ajut de l'IMPIVA i cofinanciada pels Fondos FEDER, dins del Programa Operativo FEDER de la Comunitat Valenciana 2007-2013.

 
Direcció: Menta
Realització, dir. d'art i producció: Menta
Muntatge: Vicente Mallols (Vixel)
Postproducció: Vicente Mallols i Menta
Guió d'entrevistes: Cristina Gómez i Menta
Sonorització: Nacho Martín
Músiques: Nacho Martín (Música para la Imagen)
Traducció i subtitulació: Marta Ortells
Premsa: Alicia García i María Lapiedra
Imatge gràfica: Menta
Patrocinen: IMPIVA i FEDER
President ADCV: Nacho Gómez-Trenor
Coordinador 25 aniversari ADCV: Carlos Tiscar
Estrena: 15 de setembre de 2011
Han participat: Víctor Arráez, Juli Capella, Pierluigi Cattermole, Raúl Ferrís, Pepe García, Pepe Gimeno, Nacho Gómez-Trenor, Javier La Casta, Jose Luis Gonzalez, Nacho Lavernia, Alberto Martínez, David Ortiz, Raúl Ortiz i Elisa Talens.
Agraïments: María Navarro i Mamen Cano (ADCV), Las Naves, Valentina Volpato (DIMAD), Matadero Madrid, IVAM, Daniel Moragues, Amparo Cañete i Amparo Sena (IMPIVA), Mimi i Santos (Néctar Estudio), Maite del Mundo (CuldeSac), Patanegra Restorán, Víctor Palau i Ana Gea, Ana Criado, Enblanc.

 

Creative Commons
Estudio Menta, SL - 2010. This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
To view a copy of this license visit:
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
 
  linea   linea  
 
ADCV 25 aniversario   IMPIVA   IMPIVA Disseny   FEDER
 
MENTA   ADCV